Zadzwoń: 32 733 25 80, Wyślij email: info@dubaifood.com.pl
Vendors
On sale
Fresh dates IRAN 24 x 550g Pamir
Fresh dates IRAN 24 x 550g Pamir
360,00 zł 265,00 zł
szt.
Chinese green tea Ljawda 250g
Chinese green tea Ljawda 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.
Chinese green tea Lamchahar 250g
Chinese green tea Lamchahar 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.
Chinese green tea Verre D'or 250g
Chinese green tea Verre D'or 250g
17,00 zł 14,00 zł
szt.
Chinese green tea Klytea 250g
Chinese green tea Klytea 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.
Black leaf tea Sindbad Goran 500g + GRATIS
Black leaf tea Sindbad Goran 500g + GRATIS
33,00 zł 25,00 zł
szt.
SPECIAL OFFER Dates set 3x1kg without preservatives
SPECIAL OFFER Dates set 3x1kg without preservatives
90,00 zł 80,00 zł
szt.
Turkish cologne water WHITE LILY 400ml
Turkish cologne water WHITE LILY 400ml
20,00 zł 17,00 zł
szt.
Turkish cologne water LINDEN BLOSSOM 400ml
Turkish cologne water LINDEN BLOSSOM 400ml
20,00 zł 17,00 zł
szt.
Turkish cologne water FLOWER SPINDLES 400ml
Turkish cologne water FLOWER SPINDLES 400ml
20,00 zł 17,00 zł
szt.
Chinese green tea King Lion 200g
Chinese green tea King Lion 200g
14,00 zł 10,00 zł
szt.
Chinese green tea Rahal 250g
Chinese green tea Rahal 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.
New products
Saffron 0,5g original from Iran  (1)
Saffron 0,5g original from Iran (1)
25,00 zł
szt.

Coconut oil KTC 500ml

Availability: on sale
Dispatched within: 24 hours
Price: 22,00 zł 22.00
quantity szt.
add to wish list
Rating: 0
Vendor: KTC
Product code/SKU: B856-632AC

Description

Olej kokosowy jest bardzo trwałym tłuszczem, dlatego polecany jest do smażenia. Proces rafinacji zachowuje wszystkie pozytywne cechy oleju kokosowego, dlatego można go bez obaw stosować. Jednak olej ten nie ma zapachu, dlatego najlepiej go używać wszędzie tam, gdzie zapach przeszkadza albo nie jest potrzebn. Olej kokosowy podczas smażenia i pieczenia nie wydziela szkodliwych substancji oraz zawiera tylko nasycone kwasy tłuszczowe, więc nie zaburza proporcji tłuszczów omega-3 do omega-6 w naszej diecie.
Olej kokosowy można także stosować w kosmetyce jako balsam do ciała, olejek do masażu, krem pod oczy, do rąk, na rozstępy czy do demakijażu, balsam do ust, dezodorant, odżywka czy stylizator do włosów, bezbarwny tusz do rzęs, intymny lubrykant… Olej kokosowy może być używany także na wysypki, grzybice, oparzenia, rany, bolące gardło, ukąszenia owadów, hemoroidy, suche i popękane pięty – zastosowania nie mają końca.

 

Składniki:
100% czysty rafinowany olej kokosowy

Wyprodukowano w UK

Product reviews (0)

up
Shop is in view mode
View full version of the site